Bestel hier 
uitrijkaarten

Wilt u uw klanten verrassen en bedanken voor hun aankopen in uw winkel of horecazaak, bestel dan tegen een zeer gereduceerd tarief (€ 1,80 incl. BTW) uitrijkaarten bij de gemeente. Deze kunt u, tegen uw eigen te bepalen actievoorwaarden, aanbieden aan uw klanten waardoor zij gratis kunnen uitrijden uit parkeergarage Castellum en op het parkeerdak van De Aarhof en Hoogvliet (Julianastraat).

Met deze extra service verrast u uw klanten niet alleen op het moment zelf, u stimuleert ze ook om op herhaalbezoek te komen.

  • U bestelt uitrijkaarten via onderstaand formulier.
  • U krijgt bericht van de beheerder van parkeergarage Castellum dat de kaarten zijn aangemaakt en kunnen worden afgehaald.
  • De kaarten kunnen afgehaald worden van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur bij de beheerdersloge in parkeergarage Castellum.
  • U krijgt vanuit ParkeerService de factuur gemaild.
  • Bij een volgende bestelling dienen eventuele eerdere facturen betaald te zijn. Als er niet betaald is worden geen nieuwe bestellingen verwerkt.

Door op de link hieronder te klikken, kunt u de uitrijkaarten bestellen.

*Let wel: De uitrijkaarten zijn bedoeld voor uw klanten. De initiatiefnemers van deze actie kunnen u, bij misbruik, uitsluiten van verdere deelname.

#AlphenParkeert is een initiatief van Het Alphense Centrum in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn.

Voor vragen of contact kunt u terecht bij centrummanager Marc Krimpenfort.

marckrimpenfort@casema.nl
06 - 83 57 33 90 of 06 - 38 11 39 76

Copyright © 2020, Buro Toob.
Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer
Uitrijkaarten bestellen
Download Social media pakket